Når man har sagt A, så må man også sige B!

Læserbrev bragt i Ringkøbing Skjern Dagblad 24-02-15

Demonstration: Dét her, det er nødværge.Jeg har aldrig nogensinde været så ked af at skulle skrive et læserbrev, som jeg er i denne tid.SIAD har meldt deres ankomst i Skjern by, men hvad er det, der skurer i mine ører? Det er lyden af den yderste venstrefløj, der påpeger, at de ikke er velkomne i deres by. Jeg synes, det er ganske fantastisk, at man inden mødet med nogen af SIAD´s folk allerede har stemplet dem, sat dem i bås, generaliseret og dømt dem ude. Men det, jeg finder mest påfaldende, er, at det netop er det, som SIAD bliver beskyldt for at gøre mod de herboende muslimer. Så er man vist ikke ret meget bedre selv.

Dybt generaliserendeJeg troede, Ringkøbing Skjern kommune var noget andet end det, jeg kan læse i aviserne i disse dage – nemlig dybt generaliserende. Selvfølgelig skal folk have lov til at moddemonstrere, men SIAD skal også have lov til at komme med deres budskab uden at blive truet på livet. Skal vi ikke være bedre en mange af Silkeborgenserne, som var så flittige til at true folk med at møde op på SIAD’s side af demonstrationen med knivstikkeri og kanonslag? Eller de højtråbende venstreekstremister, som havde skaffet sig adgang til den højeste bygning nær torvet, hvor det hele foregik, og hvor der blev råbt »NAZI-SVIN«, så demonstrationen selvfølgelig blev begrænset med korte taler.

Bange for naboenMange giver udtryk for, at de rent faktisk ønsker at deltage, og mange følger også op på dette, men det forholder sig desværre også sådan, at folk ikke længere kun er bange for Islam. Folk er nu også bange for, at deres nabo skal stikke hovedet over hækken og kalde dem for nazister. Hvor er vi henne? Bare fordi man for eksempel er imod en sharia-lovgivning i Danmark, så er man altså en nazist? Det er ikke kun muslimer, vi er bange for – det er lige såvel venstrefløjens korstog, imod alle de, der ønsker at give en mening til kende, som ikke stemmer overens med deres. Derved bliver ytringsfriheden presset fra både islamister og venstrefløjen.Johnny Zaar og resten af hans venstreekstremister er på et korstog, hvor de kan prædike mangfoldighed, åbenhed, lejrbål og glade dage. Derefter kan de så sidde og pudse deres glorie for at have støttet det støt stigende terrornet. Et mere modbydeligt skue har jeg aldrig stået model til.

Mød opJeg agter at møde op til demonstrationen på den rigtige side for at vise min støtte til Danmark, og jeg vil anbefale alle at gøre det samme. Jeg håber, demonstrationen kan foregå uden vold eller verbale overfald. Jeg vil anbefale politiet at holde samtlige moddemonstranter så langt væk fra SIAD som muligt.Efter min mening behøver jeg ikke blive råbt i hovedet, at jeg er et fascistisk møgsvin. Det er der nok i mit telefonrør, der gør dagligt. Så jeg håber da ikke, at folk fra min egen kommune er ligeså kujonagtige.

Vel mødt!

Markus S. Højland

Hovedbestyrelsesmedlem Fremskridtspartiet