SKRIV UNDER NU!

Fremskridtspartiets hovedbestyrelse håber du har nydt godt af vores hjemmeside, vi håber du har nydt det så godt, at du vil støtte os.

– Vi støtter nemlig dig.

NEMT og ENKELT: Vi modtager nu dit navn og email, sådan at du kan få en Email tilsendt med den digitale vælgererklæring fra Økonomi- og Indenrigsministeriet. Fordelen ved dette er at du ikke behøver at udfylde den “gamle” papir-vælgererklæring med bopælsadresse, personnummer osv. og sende dem frem og tilbage. Tryk HER, og udfyld kontaktformularen.

Fra Økonomi- og Indenrigsministeriets side:

“Den digitale løsning til afgivelse af vælgererklæringer er under udvikling, og der arbejdes i øjeblikket med at gøre systemet klar til idriftsættelse og få reglerne sat i kraft. Den præcise idriftsættelsesdato er endnu ikke kendt, men Økonomi- og Indenrigsministeriet forventer på nuværende tidspunkt, at systemet kan idriftsættes sidst i foråret 2015. En mere præcis idriftsættelsesdato forventes at kunne meddeles inden udgangen af april 2015. (…) Afgivelsen af digitale vælgererklæringer vil fremover, når reglerne er sat i kraft, primært fungere digitalt. Vælgere med behov herfor vil dog også i fremtiden kunne afgive en vælgererklæring på papir. Vælgererklæringer afgivet på papir vil herefter skulle indrapporteres i det digitale system af partiet. Også for vælgeren vil processen fremover forme sig anderledes. I den nuværende papirbaserede proces skal vælgeren afgive CPR-nummer, folkeregisteradresse og underskrift til partiet. I den kommende digitale proces skal vælgerne blot afgive en e-mailadresse til kontakt og afgiver derefter selv vælgererklæringen i selvbetjeningsløsningen.”

 

 

 

 

 

 

 

– Eller du kan følge dette link og gøre det på den “gamle” måde: Papirvælgererklæring

 

 Har du spørgsmål? Kontakt os
Ønsker du at give en donation til Fremskridtspartiet, så kan du bruge konto: Vestjysk Bank 7600-1134287