Hvordan får jeg frihed tryghed og handlekraft?

Det håber jeg du er i tvivl om, fordi jeg er medlem af partiet der har hele pakken.

Et parti der vil være din stemme i alt det politiske, et parti der altid vil sætte borgeren før systemet, et parti der vil afskaffe alle skrankepaver, papirnussere og alt det ligegyldige for det danske samfund.

Et parti der ønsker at lytte til lige netop dig! Et parti der vil holde et skarpt øje med det offentlige, og finkæmme systemet, for at være sikker på at ingen, og absolut ingen skal sidde som en lus imellem to negle. Partiet der vil sørge for at alle selvstændige i hele Danmark, for et klap på skulderen og et stort tak, i stedet for at forfølge dem, med til tider ligegyldig arbejdstilsyn og skattetryk, og vi vil stå på tæerne og være fuldt ud behjælpelig, når der er nogen der ønsker at starte nyt, eller udvide eksisterende forretning.

Når jeg så siger at partiet som har alt dette, som jo er lig med, frihed, tryghed og handlekraft, er Fremskridtspartiet, så sidder du og tænker; var det ikke det der gamle racistparti? Der må jeg stoppe dig og sige, du tager fejl. Vi ser på ingen måde folk med en anden hudfarve eller anden nationalitet, som 2. rangs mennesker. Men vi ser det som en nødvendighed at have til dels kontrol ved grænsen af to punkter. Da man fjernede den sidste grænsekontrol, er hjemmerøverier steget med 40 %, taske og lommetyverier er steget med 140 %. Men samtidig har vi en ganske glimrende og ansvarlig udlændinge og flygtningepolitik. Vi byder alle indvandrer velkomne, og alle skal være velkomne til at bosætte sig og få arbejde, hvis de kan og så længe der ikke er chance for alvorlig kriminalitet, fred være med det. Når det så er sagt skal det også slås fast, at kontant og bistands ydelser er lukket for alle indvandrere, idet de ikke har bidraget til det danske skattesystem, og på den måde vil vi få bugt med velfærdsturismen, og størstedelen af indvandrerne vil være højtuddannede. Men så igen, når det så er sagt, så skal vi selvfølgelig tage imod flygtninge og hjælpe dem som er blevet uretfærdigt behandlet eller forfulgt i deres hjemland, i de mængder vi kan bære.

Er du enig i ovenstående, så bliv medlem af FRP i kampen om et frit Danmark, og stem på liste Z. Fremskridtspartiet, for Frihed, Tryghed og Handlekraft!